ontevreden

Prettig wonen. Daar doen wij ons best voor. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent. Ben je ontevreden? Laat het ons dan weten! Alleen dan kunnen we het oplossen. 

Als we er samen niet uitkomen, dan kun je een klacht indienen. In de veelgestelde vragen hieronder, vind je informatie over hoe je dit doet. 

Veel gevraagd over ontevreden

Ik heb een klacht ingediend. Hoe gaat het nu verder?

Algemeen

Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging. Wij doen ons best om je binnen twee weken een schriftelijk bericht over de afhandeling van je klacht toe te sturen.

Ik ben niet tevreden over jullie reactie op mijn klacht. Wat kan ik doen?

Algemeen

Het kan natuurlijk zo zijn dat je het niet eens bent met onze beslissing of onze oplossing. Of dat je vindt dat we je onterecht behandelen. Graag horen we dan van je. Wij proberen dan nogmaals om samen tot een oplossing te komen.

Blijf je ontevreden? Stuur dan een brief aan de Directeur-Bestuurder. In de brief vertel je wat de klacht is. Heb je ook daarna nog een klacht? Neem dan contact op met de onafhankelijke Klachtenadviescommissie. Vertel in een brief wat je klacht is. De brief kun je sturen naar:

Secretariaat Klachtenadviescommissie
Postbus 127
5150 AC Drunen

Binnen twee weken ontvang je een reactie.

Wat zijn de contactgegevens van de Klachtenadviescommissie?

Algemeen

Het adres is: 

Secretariaat Klachtenadviescommissie
Postbus 127
5150 AC Drunen

Ik heb een klacht ingediend bij de Klachtenadviescommissie. Hoe gaat het nu verder?

Algemeen

Binnen twee weken ontvang je een reactie. De Klachtenadviescommissie kan besluiten om je klacht / geschil tijdens een hoorzitting te behandelen. De Klachtencommissie luistert dan naar jouw verhaal, maar ook naar dat van Woonstichting JOOST. Dat noemen we hoor en wederhoor.

De Klachtenadviescommissie geeft vervolgens advies aan Woonstichting JOOST. Dat doen ze in een brief aan de directeur-bestuurder. De directeur-bestuurder laat vervolgens – binnen 3 maanden na ontvangst van het advies – aan jou en de commissie weten wat hij besluit. Hij mag afwijken van het advies van de Klantenadviescommissie. Hij moet dan wel vertellen waarom hij dat doet.

Ben je het niet met zijn definitieve uitspraak eens? Dan kun je naar de kantonrechter stappen.