parkeerplaatsen en garages

Beschikbare parkeerplaatsen en garages bieden we aan op www.woonserviceregionaal.nl. Om te kunnen reageren schrijf je je in bij WoonService Regionaal voor het overige aanbod. Een inschrijving voor het overige aanbod is gratis.

Veel gevraagd over parkeerplaatsen en garages

Ik zoek een garage of parkeerplaats. Hoe werkt dit?

Algemeen

Wij bieden onze beschikbare garages en parkeerplaatsen aan op www.woonserviceregionaal.nl. Om te kunnen reageren moet je ingeschreven staan bij WoonService Regionaal voor het overige aanbod. Een inschrijving voor het overige aanbod is gratis. 

Meer informatie vind je op www.woonserviceregionaal.nl en in de veelgestelde vragen hieronder.

Ik ben huurder. Heb ik voorrgang bij het huren van een parkeerplaats of garage?

Algemeen

Voor garages geldt de volgende volgorde: huurders die in het woongebouw wonen hebben voorrang op huurders van woningen in de wijk. Deze hebben weer voorrang op overige huurders van buiten de wijk, en die gaan weer voor op niet-huurders.

Is er elektriciteit in een garage?

Algemeen

In de meeste garages is geen elektriciteit aanwezig. Het kan voorkomen dat dit in sommige garages is aangebracht. Hiervoor betaal je als gebruiker.

Wanneer krijg ik de sleutels van mijn garage/parkeerruimte?

Algemeen

De woonmakelaar maakt een afspraak met je voor het tekenen van het contract. Je tekent de huurovereenkomst bij ons op kantoor. Wij sturen je de eerste verhuurnota vóór het tekenen via e-mail toe. Deze kun je betalen middels de betaallink. Je moet deze betaling voldaan hebben voor de sleuteloverdracht. Als je geen e-mail hebt, dan kun je de eerste verhuurnota betalen door zelf een overboeking te doen via jouw bank.

Na het ondertekenen van het contract en het betalen van de eerste verhuurnota ontvangt je de sleutels.

Mag ik een garage gebruiken als bedrijfsruimte?

Algemeen

Nee, dit is niet toegestaan.