zorgwoningen

Wij verhuren woningen waar zorg wordt geboden door een zorgpartij. Deze woningen bieden wij aan op thuispoort.nl. Om te kunnen reageren op deze woningen moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij Thuipoort. In de advertentie wordt aangegeven dat het om een woning gaat waarvoor je een zorgindicatie nodig hebt.

Veel gevraagd over zorgwoningen

Verhuren jullie zorgwoningen?

Algemeen

Wonen en zorg zijn in Nederland gescheiden. Wij verhuren wel woningen waar zorg wordt geboden. Deze zorgt geven wij niet zelf, dat doen andere partijen.

Ik wil graag wonen in een woning waar zorg wordt geboden. Kom ik hiervoor in aanmerking?

Algemeen

Om te kunnen wonnen in een woning waar zorgt wordt geboden door een zorgpartij, heb je een geldige WMO of CIZ indicatie nodig.

Bieden jullie woningen aan waar zorg geboden wordt?

Algemeen

Deze woningen bieden wij aan op thuispoort.nl. Om te kunnen reageren op deze woningen moet je ingeschreven staan als woningzoekende bij Thuipoort. In de advertentie wordt aangegeven dat het om een woning gaat waarvoor je een zorgindicatie nodig hebt.

Via je account op Thuipoort kun je een zoekprofiel aanmaken. Geef hierin aan waar je wilt wonen en dat je op zoek bent naar een woning waar zorg geboden wordt. Je kunt ook aangeven dat je tipberichten wilt ontvangen.