Heb je geldzorgen? Trek aan de bel!

Steeds meer mensen hebben geldzorgen. Toch vinden veel mensen het lastig om hulp te vragen. Of ze weten niet welke hulp ze kunnen krijgen. Daarom deden we mee met de lokale serie Boxtel voor elkaar die wordt uitgezonden op Omroep Dommelland. In iedere aflevering vertelt een organisatie over hoe zij mensen met financiële zorgen helpen.

Op vrijdag 13 januari werd de aflevering van JOOST uitgezonden. Hierin vertelden Raimondo, Amin, Marieke en Mascha over hoe wij bewoners met geldzorgen helpen. Hieronder kun je de aflevering terug kijken. Ook interessant als je in een andere gemeente dan Boxtel woont. 

De andere organisaties die meedoen zijn de Voedselbank, Stichting Leergeld, de Vincentiusvereniging Boxtel, ContourdeTwern, Wegwijs en Gemeente Boxtel. Klik hier om deze afleveringen terug te kijken. 

Heb jij ook geldzorgen?

Blijf er dan niet mee rondlopen en trek aan de bel. Je hoeft je nergens voor te schamen. Wij helpen je graag. Je kunt ons op werkdagen bellen op 088 - 008 1400. Of loop binnen bij ons kantoor op de Brederodeweg in Boxtel.