Nieuwe uitgave huurdersmagazine najaar 2023

Ons nieuwe huurdersmagazine JOOST is uit. Die valt weer bij al onze huurders op de deurmat. Met weer heel veel interviews en verhalen van huurders en samenwerkingspartners.

Onze collega's helpen je graag

In dit magazine maak je kennis met onze collega’s Maxim en Lieke. Zij vertellen met welke huurvragen je bij hen terecht kunt. Heb je een vraag die wat ingewikkelder is? Maak dan even een afspraak. Dan hebben ze ook echt de tijd om van alles uit te leggen. Of om te helpen bij het invullen van formulieren. Dat doen ze graag. Daar zijn we voor.

Fijne samenwerking met Stichting Huurders van JOOST

Waar we ook voor zijn, is een goede samenwerking met de leden van Stichting Huurders van JOOST. We overleggen regelmatig met hen. En ja, we hebben weleens pittige discussies. Dat hoort erbij. We zijn heel blij met hun kritische en positieve houding. Fijn om in het interview met een aantal leden te lezen dat zij de goede samenwerking met ons ook waarderen.

Meer groen in onze buurten

We werken ook al jarenlang heel fijn samen met Sociaal Ontwikkelbedrijf WSD. Onderdeel van deze samenwerking is de WoonOmgevingsPloeg. Deze mensen onderhouden enkele tuinen bij onze woongebouwen en helpen bijvoorbeeld mee bij het ophalen van grof vuil of leggen tegels recht. Zo leidt onze samenwerking met de WSD tot een mooiere woonomgeving voor onze huurders. En inmiddels ook tot een meer groene omgeving. Want met het project Groen Makers, waarmee we afgelopen voorjaar met gemeente zijn gestart, vervangen we tegels uit tuinen door planten. Een goede groene investering. Je leest er meer over in het interview met de WSD.

Alles wat je moet weten over ventileren

We investeren ook flink in het energiezuiniger maken van onze woningen. Een duurzaam huis levert immers veel besparingen op. Voor het milieu én voor jezelf. Ook woon je fijner. Want een duurzaam huis is tochtvrij, koeler in de zomer en lekker warm in de winter. Onze collega’s Rik en Brechtje vertellen in dit magazine hoe JOOST dit doet, welke keuzes wij maken en wat erbij komt kijken voordat het bouwbedrijf en de installateur op de stoep staan. En dat is heel veel.

Veel leesplezier!

Bekijk het magazine online