Start verhuur woonzorgappartementen in Rosmalen

Goed nieuws! Maandag 12 september gaan we de woonzorgappartementen aan de Seringenstraat/Raadhuisstraat in Rosmalen adverteren.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Kleiner en gelijkvloers gaan wonen?

Wil je kleiner en gelijkvloers gaan wonen? Toch zelfstandig, gecombineerd met thuiszorg? Dan zijn deze woonzorgappartementen écht iets voor jou!

Het zijn 37 zeer energiezuinige appartementen met een grootte van circa 61 m2 en met twee slaapkamers. De gemiddelde huurprijs wordt ongeveer €633 per maand, exclusief servicekosten.

Ontmoetingsruimte voor bewoners en buurt

In het gebouw komt ook een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Samen met onder andere Hevo gaan we hier allerlei activiteiten organiseren op het gebied van bewegen en ontmoeten voor bewoners én voor buurtbewoners.

Wie kan reageren?

Iedereen vanaf 65 jaar met een jaarinkomen tot en met €40.765 (1-persoonshuishouden) of €45.000 (2-persoonshuishouden) én een (lichte) zorgvraag kan hier komen wonen. Deze zorgvraag kan bijvoorbeeld bestaan uit zorg van de wijkverpleging of dagbesteding. Je toont deze aan met een zorgindicatie. Deze kun je uploaden in je account van WoonService. Heb je nog geen zorgindicatie, maar kom je hier wel voor in aanmerking? Neem dan contact op met Annenborch via 073 851 96 00 of via zorgbemiddeling@annenborch.nl. Zij kunnen dit voor je regelen.

Hoe kun je reageren?

De toewijzing gaat via WoonService Regionaal. Zorg dus voor een actuele inschrijving! Ga hiervoor naar www.woonserviceregionaal.nl. Vanaf 12 september worden de eerste advertenties geplaatst. We adverteren niet alle woningen tegelijk. We starten met de appartementen op de begane grond. De volgende woonlagen volgen in week 39 en 41. De verwachte oplevering van de appartementen is rond februari 2023.

Hoe worden de woningen toegewezen?

De meeste woningen worden toegewezen aan woningzoekenden die het langst staan ingeschreven. Maar we verloten ook enkele woningen. Dus wanneer je weinig inschrijftijd hebt, maak je zeker ook kans.

Wanneer je verhuist vanuit een eengezinswoning van een verhuurder die aangesloten is bij WoonService, bekijk dan ook de mogelijkheden om gebruik te maken van de 65plus-verhuisregeling.