Kunnen wij u helpen?

Word jij onze nieuwe medewerker Planning & Control?

Ben jij een échte cijferfanaat? Nieuwsgierig naar het verhaal achter de cijfers? Gaat jouw hart sneller kloppen van het opstellen van (meer)jarenbegrotingen, periodieke interne rapportages, de jaarrekening en externe rapportages (dPi, dVi, benchmarks)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je kunt niet meer op deze vacature reageren. 

Woonstichting JOOST zoekt een enthousiaste en spontane medewerker Planning en Control voor 28-36 uur per week. Iemand die er graag samen met collega’s voor zorgt dat het MT en de organisatie beschikken over de informatie die nodig is om te sturen.

Hoe je dag eruit kan zien

Na een praatje met je collega’s, start je op en check je kort je e-mail. Daarna ga je in overleg met je collega’s van het team control. Samen werken jullie een plan uit om de begroting uit te vragen in de organisatie. Direct na het overleg zet je de vraag uit bij de betreffende collega’s.

Over twee dagen moet de kwartaalrapportage aangeleverd worden aan het managementteam. Je verwerkt de toelichting op de cijfers die je hebt ontvangen vanuit de organisatie en zet de rapportage door naar de business controller voor een laatste check.

Na een gezellige lunch in de kantine, ga je in overleg met de afdeling vastgoed waarin je bespreekt wat de financieringsbehoefte op korte termijn is. Je werkt vervolgens een voorstel uit.

Er staat nog een vraag open over het leefbaarheidsbudget. Samen met de bedrijfsadministratie check je of er ruimte is voor de voorgestelde uitgave. Goed nieuws! Dit koppel je terug aan je collega die hier erg blij mee is.

Voordat je naar huis gaat, bel je nog even met een medewerker van het controleteam van de accountant om de laatste vragen van de interim controle te beantwoorden. Je sluit af en gaat met een goed gevoel naar huis. Mede dankzij jou is de organisatie in control!

Dit is wat je doet

Je speelt een onmisbare rol in ons team control. Je denkt mee over het financiële en treasury beleid en bent betrokken bij de Planning & Control cyclus. Samen met je collega’s maak je de begroting en de jaarrekening en stel je de vastgoedwaarderingen op. Dankzij jou is de interne organisatie voorzien van de nodige rapportages en informatie. Uiteraard draag je ook bij aan de externe verantwoording. Je zorgt ervoor dat de accountant beschikt over alle informatie die nodig is voor de controle en bewaakt de vastgestelde budgetten.

Dit ben jij

  • Taken kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten. Je voelt je verantwoordelijk en bijt je vast in je werk;
  • Je werkt zelfstandig maar weet je collega’s te vinden wanneer overleg nodig is;
  • Je bent absoluut: pro-actief, analytisch, communicatief sterk, nauwkeurig en resultaatgericht;
  • Je kunt goed: schakelen tussen verschillende vragen binnen control en deadlines bewaken
  • Jij heb in ieder geval: een afgeronde HBO-opleiding en enkele jaren werkervaring. Kennis van de corporatiesector is handig maar je mag je ervaring ook in een andere sector opgedaan hebben. Een frisse blik weten wij te waarderen!

Dit krijg je ervoor terug

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal J. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op vast.

Hoi. Wij zijn JOOST.

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in Boxtel, Rosmalen en de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. Bij JOOST werken ruim 70 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten zij zich in voor onze klanten.

Ben jij de cijferfanaat die wij zoeken?

Stuur dan uiterlijk 28 augustus je CV en motivatie naar sollicitatie@wonenbijJOOST.nl onder vermelding van Medewerker Planning & Control.

Planning

  • In de week van 9 september 2019: Speeddate met de 3 beste kandidaten. Deze krijgen uiterlijk maandag 2 september een uitnodiging.
  • In de week van 16 september 2019: Gesprekken met 2 best passende kandidaten (diepgaandere kennismaking).
  • Uiterlijk 27 september 2019: Arbeidsvoorwaardengesprek

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Lieke Kuijpers, Business Controller.  Lieke is bereikbaar op 088 008 14 00 of via mail lieke.kuijpers@wonenbijJOOST.nl

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen