terug naar overzicht

Binnenkort start verhuur woonzorgappartementen Seringenstraat in Rosmalen

Woensdag 6 juli 2022 Binnenkort start verhuur woonzorgappartementen Seringenstraat in Rosmalen

Wilt u kleiner en gelijkvloers gaan wonen? Toch zelfstandig, gecombineerd met thuiszorg? Dan zijn de woonzorgappartementen aan de Seringenstraat écht iets voor u! Het nieuwe woongebouw aan de Seringenstraat is een samenwerking van Annenborch en JOOST. Binnenkort starten we met de verhuur.

Energiezuinige appartementen

Er komen 37 zeer energiezuinige appartementen, circa 61 m2 groot en met twee slaapkamers. De gemiddelde huurprijs wordt ongeveer €633 exclusief servicekosten. Dit is ook afhankelijk van uw huishoudgrootte en inkomen.

Ontmoetingsruimte voor bewoners en buurt

In het gebouw komt ook een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Samen met onder andere Hevo gaan we hier allerlei activiteiten organiseren op het gebied van bewegen en ontmoeten voor bewoners én voor buurtbewoners.

Wie kan reageren?

Iedereen vanaf 65 jaar met een jaarinkomen tot en met €40.765 (1-persoonshuishouden) of €45.000 (2-persoonshuishouden) én een (lichte) zorgvraag kan hier komen wonen. Deze zorgvraag kan bijvoorbeeld bestaan uit zorg van de wijkverpleging of dagbesteding. U toont deze aan met een zorgindicatie. Heeft u nog geen zorgindicatie, maar komt u hiervoor wel voor in aanmerking? Neem dan contact op met Annenborch via 073 851 96 00 of via zorgbemiddeling@annenborch.nl. Zij kunnen dit voor u regelen.

Hoe kunt u reageren?

De toewijzing gaat via Woonservice Regionaal. Zodra de woningen worden geadverteerd, kunt u zelf reageren. Bent u nog niet ingeschreven? Doe dat dan vandaag nog. Ga hiervoor naar www.woonserviceregionaal.nl
De meeste woningen worden toegewezen aan de woningzoekende die het langste staat ingeschreven. Maar we verloten ook enkele woningen. Dus ook wanneer u weinig inschrijftijd heeft, maakt u zeker kans.

En wanneer u verhuist vanuit een eengezinswoning, bekijk dan ook de mogelijkheden om gebruik te maken van de 65plus-verhuisregeling. 

Meer informatie over nieuwbouw Seringenstraat vindt u elders op onze website. 

Heeft u interesse?

Stuur dan een e-mail naar welkom@wonenbijjoost.nl Zodra de verhuur start, ontvangt u een e-mail. Wij gaan eind september adverteren. De appartementen zijn rond februari 2023 klaar. Voor algemene vragen over verhuur kunt u contact opnemen met JOOST via 088 008 14 00.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties