Nieuwe uitgave huurdersmagazine JOOST - voorjaar 2023

Dit weekend ontvingen al onze huurders de nieuwe uitgave van onze eigen JOOST op de deurmat.

Feestelijke opening

In deze uitgave blikken we terug op de feestelijke oplevering van de woonzorgappartementen aan de Raadhuisstraat in Rosmalen. En de naam van het nieuwe gebouw werd onthuld: Alexanderven. Dit project is een hele mooie samenwerking met Annenborch, die daar zorg op maat gaat leveren. Ook werken we samen met overbuurman HEVO. Deze actieve seniorenvereniging gaat in onze ontmoetingsruimte allerlei activiteiten voor de buurt organiseren. Het wordt een Huiskamer voor de hele wijk. Onze directeur-bestuurder Marieke Vossen vertelt: “We zoeken steeds vaker de samenwerking op. Extra belangrijk nu senioren steeds langer zelfstandig thuis moeten blijven wonen. Daar is dit project een mooi voorbeeld van.”

De handen uit de mouwen

Verder in deze uitgave heel veel nieuws, we hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Aan de stijgende prijzen kunnen we niks doen. We doen ons uiterste best om onze woningen die nog beter geïsoleerd moeten worden zo snel mogelijk aan te pakken. We zijn in veel wijken aan de slag. Niet alleen met isoleren, maar ook kleinschalig met het aanbrengen van energiebesparende maatregelen.

Verder ook een artikel over het feit dat iedereen in Nederland recht heeft op een dak boven zijn hoofd. Maar er is een tekort aan huizen. Veel mensen staan dan ook lang ingeschreven bij Woonservice Regionaal. Maar sommige woningzoekenden krijgen vrij snel en met voorrang een woning. Hoe kan dat? We leggen het uit. Veel leesplezier!

Bekijk het magazine online