Start verhuur woonzorgappartementen Seringenstraat Rosmalen

Wil je kleiner en gelijkvloers gaan wonen? Toch zelfstandig, gecombineerd met thuiszorg? Dan zijn de woonzorgappartementen aan de Seringenstraat écht iets voor jou! Het nieuwe woongebouw aan de Seringenstraat is een samenwerking van Annenborch en JOOST. We zijn gestart met de verhuur.

Tekst gaat verder onder de afbeelding. 

Energiezuinige appartementen

Er komen 37 zeer energiezuinige appartementen, circa 61 m2 groot en met twee slaapkamers. De gemiddelde huurprijs wordt ongeveer €633 exclusief servicekosten. Dit is ook afhankelijk van je huishoudgrootte en inkomen. Meer informatie over dit nieuwbouwproject vind je hier. 

Ontmoetingsruimte voor bewoners en buurt

In het gebouw komt ook een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Samen met onder andere Hevo gaan we hier allerlei activiteiten organiseren op het gebied van bewegen en ontmoeten voor bewoners én voor buurtbewoners.

Wie kan reageren?

Iedereen vanaf 65 jaar met een jaarinkomen tot en met €40.765 (1-persoonshuishouden) of €45.014 (2-persoonshuishouden) én een (lichte) zorgvraag kan hier komen wonen. Deze zorgvraag kan bijvoorbeeld bestaan uit zorg van de wijkverpleging of dagbesteding. Je toont deze aan met een zorgindicatie. 

Hoe kun je reageren?

De toewijzing gaat via Woonservice Regionaal. Zorg dus voor een actuele inschrijving. Ga hiervoor naar www.woonserviceregionaal.nl. De appartementen worden per verdieping geadverteerd. Begin september zijn we gestart met de appartementen op de begane grond. Op 26 september worden de appartementen op de 1e verdieping geadverteerd en op 10 oktober de appartementen op de 2e verdieping.

De meeste woningen worden toegewezen aan de woningzoekende die het langst staat ingeschreven. Maar we verloten ook enkele woningen. Dus ook wanneer je weinig inschrijftijd hebt, maak je een kans.

Verhuis je vanuit een eengezinswoning?

Misschien is onze 65plus-verhuisregeling dan interessant. Hiermee kun je met een paar mooie voorbeelden de stap maken van een eengezinswoning naar een appartement. Hier vind je meer informatie over de 65plus-verhuisregeling.

Meer informatie of vragen

Neem voor meer informatie of bij vragen contact op met één van onze collega's via 088 008 14 00. De appartementen zijn rond februari 2023 klaar.