We gaan nog meer woningen isoleren

We zijn volop bezig om onze woningen te isoleren. Een goed geïsoleerde woning is comfortabel, maar hiermee bespaar je ook op je energierekening. Zeker met de stijgende energieprijzen, is dat extra belangrijk. Daarom gaan we de komende jaren versnellen. Dat kunnen we ook doen vanwege het wegvallen van de verhuurdersheffing. Doordat we deze heffing niet meer aan het Rijk hoeven te betalen, hebben we extra geld beschikbaar om te investeren.

Tekst gaat verder onder de foto.

In 2023 gaan we 750 woningen aanpakken

We willen in 2023 ongeveer 750 woningen gaan aanpakken. Dat zijn vooral woningen die slecht geïsoleerd zijn in combinatie met een slecht energielabel. Deze woningen hebben dit jaar ook geen huurverhoging ontvangen. En bij woningen waar schilderwerk gepland staat, plaatsen we meteen HR++glas en ventilatie.

Op veel locaties aan de slag

Ons doel is om in 2023 ongeveer 750 woningen aan te pakken. We gaan bijvoorbeeld bij woningen waar schilderwerk gepland staat, HR++glas plaatsen en goede ventilatie aanbrengen. Bij het vervangen van bijvoorbeeld daken brengen we meteen een nieuw dak met een hoge isolatiewaarde aan.

We kunnen nu nog niet precies aangeven wanneer welke woning aan de beurt is. De bouw heeft te maken met personeelskrapte en met leveringsproblemen van materialen en kostenstijgingen. Wanneer we weten wanneer we kunnen starten, informeren we u op tijd.