Feestelijke opening Buurt Informatie Centrum Rosmalen

Wist je dat wij een Buurt Informatie Centrum in Rosmalen hebben? Met een duurzame voorbeeldtuin om inspiratie op te doen? Je bent hier van harte welkom.

Welkom in ons Buurt Informatie Centrum in Rosmalen

Op 1 september 2022 hadden we een feestelijke opening van het Buurt Informatie Centrum in Rosmalen. Dit is het vierde Buurt Informatie Centrum van Woonstichting JOOST. Wij hebben er ook in Hintham (Herman Moerkerklaan 295), Boxtel Oost (Hoogheem 72) en Boxtel Selissen (Baandervrouwenlaan 1a). U kunt hier als huurder terecht voor vragen. Maar ook onze collega’s van de wijkteams werken vaak vanaf deze locaties.

Bel even voor een afspraak

Voor algemene vragen kunt u altijd bellen naar onze klantadviseurs via 088 008 14 00. Heeft u een persoonlijke vraag? En u wilt liever even binnen lopen bij het Buurt Informatie Centrum? Dat kan zeker. Er is vaak een collega van het wijkteam Rosmalen aanwezig. En wanneer u vooraf even belt, weet u zeker dat u terecht kunt. Neem hiervoor contact op met onze wijkbeheerder Chris de Winter via 06 12 71 38 54 of met onze wijkconsulent Judith Gerritsen via 088 008 14 00.

Wijkteams hét aanspreekpunt voor onze huurders

 

Om dichtbij de huurder te kunnen zijn, werkt JOOST met vijf wijkteams. Ze bestrijken alle dorpen en kleine kernen die bij JOOST horen. Elk wijkteam bestaat uit een woonconsulent, een wijkbeheerder, woonmakelaars en een gebiedsbeheerder. De wijkteamleden zijn hét aanspreekpunt voor de huurders die er wonen.