JOOST volop bezig met plaatsen rookmelders

Vanaf 1 juli 2022 is het vanuit de overheid verplicht om in elke woning rookmelders te hebben. Onze onderhoudsmedewerkers zijn hier nog druk mee bezig. Net als bij veel andere woningcorporaties lukt het ons helaas niet om dit voor elke woning op tijd gereed te hebben. Ook vanwege leveringsproblemen met rookmelders en omdat we nog terug moeten bij mensen die niet thuis waren.

Veel woningen hebben al rookmelders

Veel woningen van JOOST hebben gelukkig al wel rookmelders. Bij nieuwbouw na 2003 zijn deze al standaard geplaatst. En ook bij woningen waar we groot onderhoud hebben uitgevoerd, zijn rookmelders geplaatst.

Wat kun je doen wanneer we nog niet bij jou zijn geweest?

Wij komen binnenkort bij je langs. Een afspraak maken is niet nodig. Mocht je niet thuis zijn, dan komen wij op een later moment terug.

Je kunt ook zelf een rookmelder komen ophalen

Wanneer je niet wilt wachten totdat wij zijn geweest,  bieden wij je aan om zelf rookmelders te plaatsen. Je kunt deze gratis bij ons ophalen in ons kantoor in Boxtel (Brederodeweg 23) of bij één van onze Buurt Informatie Centra (BIC’s) in Hintham (Herman Moerkerkenlaan) of Rosmalen (Wethouder Noppenlaan). Je krijgt dan voldoende rookmelders mee (één per verdieping) en een uitgebreide instructie. Lukt het jou niet om de rookmelders zelf op te halen en/of te plaatsen, dan maken we alsnog een afspraak met je. Je kunt ons bereiken via 088 008 14 00.