Riool, Glas en CV

Huurt u een woning van Woonstichting JOOST? U bent dan gratis lid van het Rioolfonds en het Glasfonds. Dat scheelt u onnodige kosten.

Glasfonds

Als huurder van Woonstichting JOOST bent u dus automatisch lid van het Glasfonds. Dat betekent dat u 24 uur per dag schade aan buitenglas kunt melden bij Swinkels Glas Eindhoven. Zij zijn bereikbaar via 040 244 06 47.

Rioolfonds

Als huurder van Woonstichting JOOST bent u ook automatisch lid van het Rioolfonds. Dat betekent dat u bij rioolontstopping rechtstreeks contact kunt opnemen met RRS. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 073 639 40 10. Buiten werktijden kunt u  alleen bellen in noodgevallen.

Bij rioolontstopping gaat het om verstopping vanaf de sifon (ook wel zwanenhals), de closetpot en het afvoer- en schrobputje of het schoonmaken van dakgoten als deze overlopen. Vochtige doekjes veroorzaken vaak verstopping. Wij raden u aan deze doekjes niet door het toilet te spoelen. Wordt de verstopping veroorzaakt door deze doekjes, dan zijn de kosten voor uw rekening.

CV-storingen

Ook bij CV-storingen kunt u rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf waarmee wij hierover afspraken hebben gemaakt. 

  • Huurders in Bernheze, ‘s-Hertogenbosch, Liempde, Sint-Michielsgestel, Vught en Wanroij kunnen bij CV storing rechtstreeks contact opnemen met Kemkens. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer: (0412) 63 05 55.
  • Huurders in de appartementencomplexen Cronenborg, Elisabethsdael, Princenlant en Vinckenrode kunnen bij CV storing rechtstreeks contact opnemen met Kemkens. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer: (0412) 63 05 55.
  • Huurders in Boxtel kunnen bij CV storing rechtstreeks contact opnemen met Breman. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer: (0900) 821 21 74.

U bent zelf verantwoordelijk voor het ontluchten en bijvullen van de cv-ketel. Doet u dat niet en ontstaat er storing, dan zijn de reparatiekosten voor uw rekening.

Meer informatie

Heeft u nog een vraag? Wij helpen u graag.

Neem contact op met JOOST